måndag, december 24, 2007

Jul

Julafton verkar vissa tycka att det är om man läser bloggar och liknande från Sverige. Här är det i alla fall inte jul!

Själv hade jag skola idag, efter en tidigare demokratisk beslutsprocess i klassen som ledde till att lovet för vår grupp är mellan den 31 december och 7 januari. Vilket också var det alternativ som jag röstade på. Närvaron på lektionen var väl sådär, fyra personer förutom jag, två från Korea och två från Kina. Läraren såg uttråkad ut.

Vi läste en (adapterad) text om en person som hittat på automaterna som man betalar kontantkort och Internet i och blivit rik på det. Han var driftig och duktig och smart och sådär. En sådan automat kan dra in $1 500 per dag om det står på ett bra ställe. Det var ju intressant och bra. Kanske borde alla människor spara till en sådan automat (kostade cirka $3 000 enligt artikeln), och placera ut på olika ställen i Ryssland och annorstädes. Så behöver ingen jobba mer!

Undrar förstås om vår lärare ständigt drömmer om att bli rik, eller varför det temat är så intressant. Nåväl. Texten innehöll mängder med siffror, och många med mig misslyckades med böjningen här och var, till lärarens förtret.

Inga kommentarer: